Ce putem face pentru tine?


Curatenie in casa

Timpul trece atat de repede iar locul de munca iti ocupa toata ziua? Noi avem solutia pentru ca tu sa simti bucuria de a veni acasa intr-o ambianta impecabila. Echipa noastra iti curata si iti improspateaza locuinta, fara a pierde din vedere nici macar cel mai mic detaliu. Acum iti poti permite luxul de a te rasfata intr-un mediu placut, parfumat, fara praf si alergeni, fara microbi si pete de grasime, calcar sau pete dificile provocate de micutii tai artisti.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre pentru a-ti infrumuseta casa, iar tu dedica-te propriei infrumusetari. Serviciile oferite atat pentru curatenie generala, curatenie de intretinere cat si pentru curatenie dupa constructor: Curatat geamuri, Curatat pardoseli, Curatat si aspirat mochete/covoare, Indepartat panze paianjen, Spalat faianta si gresie, Curatat si dezinfectat baie si electrocasnice, Sters suprafete dure (usi, tocuri, balustrade, mobila).

geamuri impecabile, pardoseli si suprafete curate, mochete si covoare fara scame, faianta si gresie ce straluceste, o baie fara urme si microbi, mereu fara panza de paianjen la colturi, electrocasnice dezinfectate si curate, mobila fara praf ... cele mai bune servicii de curatenie pentru casa ta pe care le poti gasi in Bacau

Curatenie in birouri

Profesionistii din echipa noastra au la indemana cele mai noi tehnologii in curatarea birourilor, cabinetelor, reprezentantelor, punctelor de lucru, agentiilor si a altor spatii din institutiile publice. Imaginea companiei este foarte importanta, iar un mediu de lucru placut asigura o atmosfera productiva si in acelasi timp sanatoasa. Apeland la serviciile noastre, castigati un plus de profesionalism si stralucire in fata clientilor si potentialilor parteneri de afaceri.

Intrucat angajatii nostri se remarca printr-o deosebita discretie, va garantam maxima confidentialitate cu privire la lucrarile realizate in birourile dumneavoastra. De asemenea, pentru ca deranjul sa fie minim, serviciile de curatenie si intretinere se desfasoara tinand cont de intervalul orar solicitat, astfel incat in momentul inceperii lucrului, birourile sa aiba un aspect ingrijit si ordonat.

confidentialitate, respect, intimitate sunt ceea ce defineste personalul nostru de curatenie ... curatenia se face in intervalul orar solicitat pentru ca deranjul sa fie minim si pentru ca la momentul inceperii lucrului birourile sa aiba un aspect ingrijit si ordonat ... sunt cele mai apreciate servicii de curatenie pentru birouri din Bacau

Deratizare, dezinsectie

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si juridice, venind in intampinarea acestora pentru a elimina rozatoarele daunatoare, purtatoare de microbi si boli periculoase. Odata patrunse intr-o cladire, rozatoarele produc pagube economice semnificative. Pe langa faptul ca rod suprafete si cabluri, sau consuma alimente in magazine, rozatoarele produc imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice.

Serviciile noastre de deratizare asigura mentinerea unei stari de igiena absolut necesara pentru un trai sanatos si ferit de boli infecto-contagioase. Deratizarea este un process continuu si ritmic, preintampinand astfel refacerea populatiei daunatoare, mai ales in spaţiile unde acestea gasesc conditii prielnice de dezvoltare: retelele de canalizare, depozite alimentare, zone de depozitare a deseurilor, subsoluri, unitati de productie alimentara si farmaceutica, s.a.

elimina rozatoarele, toti daunatorii, purtatorii de microbi si bolile periculoase ... mentine igiena, alege un trai sanatos lipsit de infectii sau boli contagioase ... alege serviciile de deratizare oferite de Propas Cleaning in Bacau

Preturi Curatenie de intretinere

In functie de necesitatile fiecarui spatiu, curatenia de intretinere se poate face saptamanal sau chiar zilnic. Stergem aparatele electrocasnice si obiectele de uz casnic, stergem vitrine, oglinzi si rafturi acolo unde este necesar, stergem praful de pe plantele ornamentale, stergem mobila si aparatura de birou, stergem praful de pe scaune si mese, aspiram covoarele, mochetele si suprafetele neacoperite, spalam pardoselile, igienizam si dezinfectam grupurile sanitare, degajam gunoiul si inlocuim sacii menajeri, aerisim si parfumam incaperile.

1 camera

100RON

(max 40mp)

curatenie de intretinere

2 camere

150RON

(max 60mp)

curatenie de intretinere

3 camere

180RON

(max 80mp)

curatenie de intretinere

4 camere

210RON

(max 100mp)

curatenie de intretinere

casa, vila

2,00RON

(pret / mp)

curatenie de intretinere

Preturi Curatenie generala

Periodic sau la cerere, curatenia generala include operatiunile specifice unei etape de curatenie de intretinere dar si operatiuni specifice. Spalam geamurile, usile si tocurile, pardoselile, periem mochete sau covoare, eliminam panzele de paianjen, curatam feroneria, tablourile si ramele acestora, caloriferele si corpurile de iluminat.

Preturi Curatenie dupa constructor

Dupa amenajare sau dupa constructie este necesar sa elimini toate urmele ramase de la materiale. Adunam si debarasam toate resturile din incaperi, curatam cimentul, varul sau vopseaua de pe geamuri, aspiram, curatam si spalam pardoselile, curatam usile, prizele, intrerupatoarele, plintele si balustradele, curatam gresia si faianta de urmele de ciment sau var.

1 camera

320RON*

(max 40mp)

curatenie dupa constructor

2 camere

410RON*

(max 60mp)

curatenie dupa constructor

3 camere

550RON*

(max 80mp)

curatenie dupa constructor

4 camere

650RON*

(max 100mp)

curatenie dupa constructor

casa, vila

6,00RON*

(pret / mp)

curatenie dupa constructor

Preturi pentru curatat covoare, mochete

In functie de gradul de muradrie, dar si de sensibilitatea fiecarui covor sau mocheta, curatarea se poate face atat prin injectie/extractie cat si cu aparate speciale cu monodisc.

sub 30 mp

5,00RON

pret / mp

curatare covor, mocheta

30-50 mp

4,40RON

pret / mp

curatare covor, mocheta

50-100 mp

4,00RON

pret / mp

curatare covor, mocheta

100-150 mp

3,50RON

pret / mp

curatare covor, mocheta

peste 150 mp

3,00RON

pret / mp

curatare covor, mocheta

Preturi pentru curatat scaun, fotoliu, canapea, coltar

scaun

25RON*

scaun tapitat

fotoliu

40RON*

fotoliu tapitat

canapea

80RON*

canapea 2 locuri

canapea

120RON*

canapea 3 locuri

coltar

160RON*

coltar normal

Preturile marcate cu * pot fi mai mari in cazurile in care suprafetele sunt foarte murdare sau mai mari
Toate preturi afisate sunt pentru o singura interventie