Firma de curatenie nr.1 in Bacau

11 clienti TOP


Ca urmare a activitatii depuse in cadrul societatiii, precum si datorita tehnologiilor moderne, s-a reusit pana acum dezvoltarea colaborarii cu firme de renume.

Garantie
Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in aspectul profesional al mediului de lucru sau in cel personal, politica firmei este orientata catre gasirea si promovarea celor mai bune produse si servicii, care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor. Echipa noastra de profesionisti are la indemana cele mai noi tehnologii in curatarea spatiilor private, comerciale si industriale, este instruita in utilizarea produselor chimice si a procedurilor de siguranta. Produsele de curatare utilizate provin de la cele mai renumite firme in domeniu si asigura o calitate foarte buna a serviciilor.
Prioritate
Pentru a garanta cel mai ridicat nivel de servicii de curatenie, utilizam programe de control al calitatii, care includ inspectii la fata locului. Astfel, activitatea este permanent montorizata pentru a putea interveni prompt in orice situatie. Comunicarea cu clientii este una din prioritatile societatii, urmarind in aceste fel intelegerea si satisfacerea nevoilor acestora.
Istoric
Societatea PROPAS a fost infiintata in anul 2006 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii de curatenie (curatenie in locuri private, curatenie dupa constructor, deratizare, amenajari exterioare).